Smile for the Killcam

[SfK*] a Modern Warfare 2 and Battlefield: Bad Company 2 Clan
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 callmekillme244's application

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
callmekillme244



Posts : 1
Join date : 2010-04-08
Age : 21
Location : Pakistan

PostSubject: callmekillme244's application   Thu Apr 08, 2010 12:14 pm

Q1: What is your Playstation Network ID?
Ans.callmekillme244

Q2: How old are you? (Doesn't matter if you are 13)
Ans.14

Q3: Favorite guns?
Ans.Scar-H, Tar,21,ump45,intervention.

Q4: Have you gone through any prestige? If yes then please tell what prestige you are on!
Ans.2nd prestige lvl. 70

Q5: Zone(North America or Europe or Asia)
Ans.Asia

Q6: What is your time zone?
Ans.GMT + 5:00

Q7: How many hours a day can you be active on the website and the in-game?
Ans. 2 hours

Q8: Last Question, how may our Administrators contact you? Via Email, PM, MSN.
Ans.Email:afrazarif@hotmail.com
Back to top Go down
View user profile
ArcaneBlast
General


Posts : 8
Join date : 2010-04-04
Location : Pakistan

PostSubject: Re: callmekillme244's application   Fri Apr 09, 2010 10:18 am

Hello Callmekillme244,

After reviewing your application you have been put on a 1 day Initiation Period(IP) as we will not directly put players into the clan!


Currently we don't have any Initiation Officer, if you would like to become an Initiation Officer then please send an email to io@sfkillcam.com

You have been:
ACCEPTED


You will be placed into the European and Asian Division Team after the Initiation Period is over.

Please add;
ArcaneBlast
Webshot

Thank You,
ArcaneBlast
General

_________________
Founder of [SfK*]
Back to top Go down
View user profile http://www.sfkillcam.com
ArcaneBlast
General


Posts : 8
Join date : 2010-04-04
Location : Pakistan

PostSubject: Re: callmekillme244's application   Sat Apr 10, 2010 5:52 am

Congratulations Callmekillme244 you have been put in The European And Asian Division

Hope you enjoy! Please refer this clan to your friends!

_________________
Founder of [SfK*]
Back to top Go down
View user profile http://www.sfkillcam.com
Sponsored content




PostSubject: Re: callmekillme244's application   

Back to top Go down
 
callmekillme244's application
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Beto's application
» death knight application ( blood elf)
» DETH application
» Survivor: Oh Craps (Application/Rules/Description)
» Application for Petrified, Hail to the Sendori

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Smile for the Killcam :: Modern Warfare 2 :: Applications :: Accepted!-
Jump to: